Frakt 59 kr skickas med Postnord Varubrev Förstaklass
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Klarna
Sök
Stäng denna sökruta.
Meny

Vårens härliga garnval

Vårens härliga garnval

Nu när våren är här och solen börjar titta fram är det hög tid att välja garn för dina nästa stickprojekt. På Sticksommen.se har vi ett brett utbud av högkvalitativa garner som passar perfekt för våren. I detta blogginlägg kommer vi att presentera tre fantastiska garn som du kan använda för dina våriga stickprojekt.

  1. Sirdar Cotton DK är ett fantastiskt garn som är tillverkat av 100% bomull. Detta gör att garnet är mjukt och skönt mot huden samtidigt som det är starkt och slitstarkt. Sirdar Cotton DK finns i en mängd olika färger, vilket gör det enkelt att hitta rätt nyans för ditt projekt. Använd detta garn för att skapa en mjuk babyfilt, en somrig tröja eller en fin sjal. Du kan hitta Sirdar Cotton DK på Sticksommen.se här:
    Klicka här för att gå vidare till Sirdar Cotton DK
  2. Replay Sirdar Snuggly Replay är ett miljövänligt garn som är tillverkat av 50% återvunnen bomull och 50% återvunnen polyester. Detta gör att det är både mjukt och hållbart samtidigt som det är skonsamt mot miljön. Garnet finns i en mängd olika färger och passar perfekt för att skapa barnplagg, mjuka babyfiltar eller en fin sommarsjal. Du kan hitta Sirdar Snuggly Replay på Sticksommen.se här:
    Klicka här för att gå vidare till Sirdar Snuggly Replay
  3. Plassard Natura Fizz är ett fantastiskt garn som ger dina projekt en extra touch av glädje och färg. Detta garn består av 65% ull och 35% viskos och har en unik struktur som ger ett roligt och livfullt utseende. Det passar perfekt för att skapa en mjuk och varm tröja, en mysig sjal eller en fin väst. Du kan hitta Plassard Natura Fizz på Sticksommen.se här:
    Klicka här för att gå vidare till Plassard Natura Fizz

Nu när du har lärt känna dessa fantastiska garner är det hög tid att planera dina nästa projekt. Välj ditt favoritgarn och skapa något unikt och vackert som passar perfekt för våren. På Sticksommen.se har vi allt du behöver för att komma igång, från garn till mönster och tillbehör. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta garnet för ditt nästa projekt.

Rulla till toppen