Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

Symre metallknapp

Symre metallknapp

27,00 kr

Symre metallknappar är eleganta accessoarer som kan användas för att förbättra dina kläder. Deras subtila design och höga kvalitet gör dem till en perfekt detalj för att lägga till en extra touch av stil till din outfit.

Pris per styck.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Ett elegant tillbehör

Symre metallknappar är tillverkade av högkvalitativt material och har en subtil och elegant design. Dessa metallknappar kan enkelt monteras på dina kläder och ge en professionell touch till din outfit.

Förbättra din stil

Symre metallknappar är perfekta för att förbättra din stil och ta den till nästa nivå. Deras enkla men eleganta design gör dem till en perfekt detalj som kan användas på lusekoftor.

Högkvalitativt material

Symre metallknappar är tillverkade med högsta kvalitet och tål daglig användning utan att förlora sin glans. Varje knapp är noggrant tillverkad med precision och omsorgsfullt valda material.

Enkel montering

Symre metallknappar är enkla att montera på de flesta typer av plagg och ger en professionell touch till din look. Med hjälp av de medföljande fästena kan du enkelt byta ut dina vanliga knappar mot dessa eleganta metallknappar.

En perfekt gåva

Symre metallknappar är en idealisk present till nära och kära eller som en gåva till dig själv. Med sin eleganta design och höga kvalitet är de en gåva som kommer att uppskattas i många år framöver.

Köp Symre metallknappar idag och förbättra din garderob med dessa eleganta accessoarer i högkvalitativt material.

Symre metallknapp

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen