Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

Knapp 22 mm Vit/beige

Knapp 22 mm Vit/beige

6,00 kr

Våra Knappar 22 mm Vit/Beige är en tidlös detalj som passar perfekt för att förbättra utseendet på dina stickade eller virkade plagg. Med en mjuk beige färg och en enkel, men elegant design är dessa knappar perfekta för att skapa en stilren och sofistikerad look.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Mjuk beige färg

Våra Knappar 22 mm Vit/Beige har en mjuk beige färg som gör dem till en tidlös detalj som passar perfekt för en mängd olika stilar. Färgen är mjuk och subtil vilket gör att den lätt kan matchas med många andra färger. Det är en färg som passar bra för att skapa en naturlig och avslappnad look.

Enkel och elegant design

Designen på våra Knappar 22 mm Vit/Beige är enkel men elegant, vilket gör dem perfekta för att förbättra utseendet på dina plagg utan att ta över uppmärksamheten. Knapparna har en klassisk och tidlös stil som passar bra för många olika plagg och stilar.

Passar för många olika plagg

Våra Knappar 22 mm Vit/Beige passar perfekt för många olika plagg, inklusive tröjor, koftor, blusar, jackor och mycket mer. De är perfekta för att ge dina plagg en elegant touch som gör att de ser mer professionella ut.

Enkel att fästa

Att fästa våra Knappar 22 mm Vit/Beige på dina plagg är enkelt. Knapparna har två hål på baksidan för att enkelt fästas med tråd eller garn. De är också lätta att ta av och flytta om du behöver ändra på placeringen.

Köp våra Knappar 22 mm Vit/Beige idag och förbättra utseendet på dina stickade eller virkade plagg med en tidlös och elegant detalj.

Vikt 0,0001 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Knapp 22 mm Vit/beige”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Knapp 22 mm Vit/beige

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen