Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

Knapp 15 mm Ljus Denimblå – En klassisk och mångsidig knapp för alla dina sömnadsprojekt

Knapp 15 mm Ljus Denimblå – En klassisk och mångsidig knapp för alla dina sömnadsprojekt

3,00 kr

Denna 15 mm stora knapp i ljus denimblå färg är en klassisk och mångsidig knapp som passar perfekt till alla dina sömnadsprojekt. Knappen är tillverkad av högkvalitativt material och har en tidlös design som aldrig går ur stil.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Denna 15 mm stora knapp i ljus denimblå färg är en klassisk och mångsidig knapp som passar perfekt till alla dina sömnadsprojekt. Knappen har en tidlös design som aldrig går ur stil och kan användas till allt från kläder till accessoarer.

Den högkvalitativa tillverkningen av denna knapp gör att den är tålig och hållbar. Du kan använda den i många år utan att behöva oroa dig för att den slits ut eller tappar sin kvalitet.

Denna knapp är perfekt för att ersätta gamla eller slitna knappar på dina favoritkläder. Den passar också perfekt till nya sömnadsprojekt där du behöver en tidlös och mångsidig knapp som kan användas till olika typer av plagg och accessoarer.

Så om du letar efter en klassisk och mångsidig knapp i ljus denimblå färg, välj denna 15 mm stora knapp. Den kommer att passa perfekt till alla dina sömnadsprojekt och kommer att vara en pålitlig detalj som håller i många år.

Tidlös och mångsidig design

Denna knapp har en tidlös och mångsidig design som passar perfekt till alla dina sömnadsprojekt, från kläder till accessoarer.

Högkvalitativ tillverkning

Knappen är tillverkad av högkvalitativt material, vilket gör den tålig och hållbar. Du kan använda den i många år utan att behöva oroa dig för att den slits ut eller tappar sin kvalitet.

Perfekt för att ersätta gamla knappar

Denna knapp är perfekt för att ersätta gamla eller slitna knappar på dina favoritkläder, eller för att använda till nya sömnadsprojekt där du behöver en pålitlig och mångsidig knapp.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Knapp 15 mm Ljus Denimblå – En klassisk och mångsidig knapp för alla dina sömnadsprojekt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Knapp 15 mm Ljus Denimblå – En klassisk och mångsidig knapp för alla dina sömnadsprojekt

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen