Frakt 59 kr skickas med Postnord Varubrev Förstaklass
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Klarna
Sök
Stäng denna sökruta.
Meny

Gör dig redo för vår och sommar med Plassard Macaron och våra nya garnpaket

Gör dig redo för vår och sommar med Plassard Macaron och våra nya garnpaket

Hej alla stickentusiaster!

Vi på Sticksommen.se är glada att meddela att vi har utökat vårt sortiment med en ny garnsort – Plassard Macaron! Detta garn består huvudsakligen av återvunna material och är tillgängligt i en mängd olika färger. Du kan hitta mer information om detta fantastiska garnet på vår webbplats genom att klicka på länken https://sticksommen.se/garn/plassard/plassard-macaron/.

Plassard Macaron är perfekt för en mängd olika projekt, inklusive sjalar, klänningar och tröjor. Det är lätt att arbeta med och ger ett mjukt och följsamt resultat. Vi är säkra på att du kommer att älska det lika mycket som vi gör!

Men det är inte allt – vi är också glada över att meddela att vi har startat en helt ny kategori på vår webbplats: Garnpaket! Dessa paket innehåller allt du behöver för att sticka eller virka ett specifikt projekt, inklusive garn och mönster. Detta gör det enklare än någonsin att komma igång med ett nytt projekt eller att hitta en gåva till en stickentusiast.

Besök vår webbplats på https://sticksommen.se/garnpaket/ för att se vårt utbud av garnpaket. Vi kommer att lägga till fler paket inom kort, så se till att kolla tillbaka regelbundet för att se våra senaste erbjudanden.

Vi hoppas att ni kommer att gilla vårt nya utbud och att ni fortsätter att handla hos oss för alla era stickbehov. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar.

Tack för att ni väljer Sticksommen.se!

 

Rulla till toppen