Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

Barnknapp Hund 17 mm Blå – En söt detalj för barnkläder och accessoarer

Barnknapp Hund 17 mm Blå – En söt detalj för barnkläder och accessoarer

3,00 kr

Denna söta barnknapp föreställande en hund är 17 mm stor och passar perfekt till barnkläder och accessoarer. Knappen är tillverkad av högkvalitativt material och har en slitstark design som tål barns lek och aktiviteter.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Denna söta barnknapp föreställande en hund är en perfekt detalj till alla dina sömnadsprojekt för barn. Med en storlek på 17 mm är knappen lämplig för användning på allt från babykläder till större barnplagg och accessoarer.

Knappen är tillverkad av högkvalitativt material som garanterar att den är hållbar och tålig. Detta gör den idealisk för barns lek och aktiviteter, och du kan lita på att knappen håller i många år.

Den blåa färgen på knappen passar perfekt till många olika tyger och kan hjälpa till att skapa en fräsch och glad känsla i dina sömnadsprojekt.

Denna barnknapp är en utmärkt dekoration som kan hjälpa till att göra dina sömnadsprojekt mer lekfulla och söt. Den hundformade designen är särskilt passande för alla hundälskare där ute, och kommer garanterat att göra dina sömnadsprojekt extra speciella.

Så om du söker efter en söt och detaljrik knapp som passar perfekt till dina barns kläder och accessoarer, välj Barnknapp Hund 17 mm Blå. Det är en rolig och praktisk detalj som kommer att hålla i många år.

Söt hundformad design

Denna barnknapp har en söt hundformad design som passar perfekt till alla hundälskare där ute. Den är en utmärkt dekoration som kan hjälpa till att göra dina sömnadsprojekt mer lekfulla och söt.

Högkvalitativ tillverkning

Knappen är tillverkad av högkvalitativt material som garanterar att den är hållbar och tålig, vilket gör den idealisk för barns lek och aktiviteter.

Perfekt för barnkläder och accessoarer

Denna barnknapp är perfekt för användning på barnkläder och accessoarer, och kan hjälpa till att skapa en frisk och glad känsla i dina sömnadsprojekt. Den blåa färgen på knappen passar perfekt till många olika tyger och kommer garanterat att göra dina sömnadsprojekt extra speciella.

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Barnknapp Hund 17 mm Blå – En söt detalj för barnkläder och accessoarer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Barnknapp Hund 17 mm Blå – En söt detalj för barnkläder och accessoarer

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen