Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

Barnknapp Elefant i rosa/vit, 20 mm – En lekfull touch till dina barnkläder

Barnknapp Elefant i rosa/vit, 20 mm – En lekfull touch till dina barnkläder

10,00 kr

Denna söta barnknapp i form av en elefant är perfekt för dina barnkläder. Knappen är tillverkad av högkvalitativt material och har en lekfull design som kommer att glädja både barn och vuxna.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Denna söta barnknapp i form av en elefant i rosa och vit är perfekt för dina barnkläder. Knappen är tillverkad av högkvalitativt material och har en lekfull design som kommer att glädja både barn och vuxna.

Knappen är 20 mm stor och passar perfekt till både klänningar, tröjor och andra plagg för barn. Den kan användas som en rolig detalj på en enkel tröja eller som en söt knapp på en barnklänning.

Den högkvalitativa tillverkningen av denna barnknapp gör att den är tålig och hållbar. Du kan använda den i många år utan att behöva oroa dig för att den slits ut eller tappar sin kvalitet.

Så om du letar efter en lekfull och sött designad knapp för dina barnkläder, välj denna barnknapp Elefant i rosa/vit på 20 mm. Den kommer garanterat att göra dina kläder extra söta och glada.

Söt och lekfull design

Denna barnknapp i form av en elefant i rosa och vit är tillverkad med en söt och lekfull design som passar perfekt till dina barnkläder.

Tålig och hållbar

Knappen är tillverkad av högkvalitativt material, vilket gör den tålig och hållbar. Du kan använda den i många år utan att behöva oroa dig för att den slits ut eller tappar sin kvalitet.

Passar till många olika klädesplagg

Knappen är 20 mm stor och passar perfekt till många olika typer av barnkläder, inklusive klänningar, tröjor och andra plagg. Den kan användas som en rolig detalj på en enkel tröja eller som en söt knapp på en barnklänning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Barnknapp Elefant i rosa/vit, 20 mm – En lekfull touch till dina barnkläder”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Barnknapp Elefant i rosa/vit, 20 mm – En lekfull touch till dina barnkläder

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen