Välkommen till Sticksömmen

Sticka till barnen!

Sirdars garn Baby Bamboo i 80% bambu och 20% ull ger en härlig kombination som är mjuk mot barnens hud.

Klicka på knappen för att se alla härliga färger som finns!

Unika plagg

Crofters garn med sina härliga färgskiftningar gör att inget plagg blir det andra likt!

Vi har flera olika färgkombinationer – vilken blir din favorit?

Inte bara kläder…

Det går alldeles utmärkt att sticka till hemmet också!

Klicka på bilden ovan för att läsa mer information, och på knappen för att se vilka färger som finns.

Gratis mönster!

Köp garn från Sirdar Baby Bamboo, Sirdar Crofter eller Sirdar Smudge, så skriver vi ut och skickar med ett av mönstren på TeeTees hemsida. Mejla ditt ordernummer, namn samt vilket mönster du vill ha till info@sticksommen.se. (Gäller ordrar under augusti månad)

Garn, mönster och tillbehör!

Här på Sticksömmen hittar du alltid de senaste nyheterna från kvalitetsleverantörer. Här finns de garner, mönster och tillbehör du behöver för att lyckas med ditt handarbete!

Personlig service och god kvalitet – Jag som driver Sticksömmen heter Anneli L-Jussila. För mig är det viktigt att du som kund hittar det du söker, och om du har några frågor står jag mer än gärna till förfogande, det går bra att antingen ringa eller mejla.

Du handlar tryggt och säkert från Sticksommen.se – webbshoppen är öppen dygnet runt och betalningen sker tryggt och säkert med Klarna.

…eller i Lilla Garnstugan – Verksamheten har sin bas i Gärdsmark utanför Skellefteå, här finns också en fysisk butik i Lilla Garnstugan. Öppet när vi är hemma, bara slå en signal så avtalar vi en tid!

Varmt välkommen!

Nyligen inkommet

På REA