Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

Norsk Tennknapp Aase

Norsk Tennknapp Aase

25,00 kr

Den Norska tennknappen Aase är eleganta och stilrena accessoarer som passar perfekt till både formella och informella tillfällen. Med sin diskreta storlek på 21 mm är de perfekta detaljer för att lägga till en subtil touch av elegans till din outfit. Pris per styck.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Ett stilrent tillbehör

Den norska tennknappen Aase är tillverkade av högkvalitativt tenn från Norge, vilket ger dem en unik och distinkt karaktär. Deras stilrena design gör dem till ett utmärkt val för att lägga till en snygg detalj till din lusekofta.

Perfekta för alla tillfällen

Dessa norska tennknappar är idealiska för både män och kvinnor som vill ha stilrena accessoarer som kompletterar deras outfit på ett sofistikerat sätt. Med sin enkla design och klassiska utseende kan de användas för allt från formella evenemang till avslappnade tillfällen.

Högkvalitativt hantverk

De norska tennknapparna Aase är tillverkade med högsta kvalitet och tål daglig användning utan att förlora sin glans. Varje knapp är noggrant tillverkad med precision och omsorgsfullt valda material.

Enkel montering

Dessa norska tennknappar är enkla att montera på de flesta typer av plagg och ger en professionell touch till din look.

En perfekt gåva

Aase tennknapparna är en idealisk present till nära och kära, eller som en gåva till dig själv. Med sin tidlösa design och höga kvalitet är de en gåva som kommer att uppskattas i många år framöver.
Köp norska tennknapparna Aase idag och förhöj din stil med dessa tidlösa och sofistikerade accessoarer i äkta norsk tenn.

Norsk Tennknapp Aase

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen