Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.

En norsk tennknapp med renmotiv på 22 mm för lusekoftor

15,00 kr

Ge din lusekofta en unik och elegant touch med vår norska tennknapp Ren. Med en diameter på 22 mm har denna tennknapp en perfekt storlek för att passa till traditionella norska plagg. Ren tillverkas i Norge med högsta precision och kvalitet för att garantera en hållbar och robust tennknapp.

Pris per styck.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Unik ren-design

Ren är en tennknapp med en unik design av en ren som ger din lusekofta en exklusiv look. Den tillverkas i Norge av skickliga hantverkare och är av högsta kvalitet.

22 mm storlek

Denna tennknapp är 22 mm i diameter, vilket gör den perfekt för att användas på lusekoftor och andra traditionella norska plagg. Den är enkel att hantera och enkel att sy fast.

Tillverkad i Norge

Ren tillverkas i Norge av erfarna hantverkare som har lång erfarenhet av att arbeta med tenn. Detta garanterar en hög kvalitet och en unik design som passar perfekt till norska plagg.

Högsta kvalitet

Ren är tillverkad av högsta kvalitet och är både hållbar och robust. Tennknappen kommer att hålla länge och behålla sin glans och finish även efter upprepade tvättar.

Lätt att sy fast

Ren är enkel att sy fast på din lusekofta och kommer att sitta säkert på plats.

Beställ nu och låt vår norska tennknapp Ren på 22 mm ge din lusekofta en exklusiv touch med en unik ren-design tillverkad med högsta precision och kvalitet i Norge.

En norsk tennknapp med renmotiv på 22 mm för lusekoftor

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen