Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.

Norska spännen – Tora i tenn på 60 mm för lusekoftor

50,00 kr

Vårt norska spänne Tora i tenn är en imponerande produkt med en diameter på 60 mm, vilket gör det perfekt för att pryda dina lusekoftor och andra norska plagg. Tora tillverkas i Norge med högsta precision och kvalitet för att garantera en hållbar och robust produkt.

Säljes parvis.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Imponerande Tora-design

Tora är ett spänne i tenn med en imponerande design som ger din lusekofta en unik och elegant touch. Det tillverkas i Norge av erfarna hantverkare och är av högsta kvalitet.

60 mm storlek

Denna spänne har en imponerande diameter på 60 mm vilket gör den till en perfekt dekorativ detalj för lusekoftor och andra norska plagg. Tora är lätt att hantera och enkel att fästa.

Tillverkad i Norge

Tora tillverkas i Norge av skickliga hantverkare som har lång erfarenhet av att arbeta med tenn. Detta garanterar en hög kvalitet och en imponerande design som passar perfekt till norska plagg.

Högsta kvalitet

Tora är tillverkad av högsta kvalitet och är både hållbar och robust. Spännet kommer att hålla länge och behålla sin glans och finish även efter upprepade användningar.

Lätt att fästa

Tora är enkel att fästa på din lusekofta och kommer att sitta säkert på plats.

Beställ nu och låt vårt norska spänne Tora på 60 mm ge din lusekofta en imponerande touch med en unik Tora-design tillverkad med högsta precision och kvalitet i Norge.

Norska spännen – Tora i tenn på 60 mm för lusekoftor

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen