Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

30mm Metallknapp med blommotiv

30mm Metallknapp med blommotiv

45,00 kr

Vår 30mm metallknapp med blommotiv är en vacker accessoar som passar perfekt för att ge dina kläder en extra touch av personlighet. Tillverkad av högkvalitativt material och med enkel montering är denna knapp en idealisk lösning för att förnya dina kläder.

Pris per styck.

Tillgänglighet: I lager

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Ett vackert tillbehör

Vår blommiga metallknapp är tillverkad av högkvalitativa material och har en vacker och detaljerad design. Denna metallknapp kan enkelt monteras på dina kläder och ge en professionell touch till din outfit.

Härlig touch av blomsterprakt

Den blommiga designen på vår metallknapp ger en härlig touch av blomsterprakt till dina kläder. Perfekt för att lägga till en extra dimension till allt från tröjor och koftor till jackor och kjolar.

Högkvalitativt material

Vår blommiga metallknapp är tillverkad med högsta kvalitet och tål daglig användning utan att förlora sin glans. Varje knapp är noggrant tillverkad med precision och omsorgsfullt valda material.

Enkel montering

Den blommiga metallknappen är enkel att montera på de flesta typer av plagg och ger en professionell touch till din look. Med hjälp av de medföljande fästena kan du enkelt byta ut dina vanliga knappar mot denna vackra metallknapp.

En perfekt gåva

Vår blommiga metallknapp är en idealisk present till nära och kära eller som en gåva till dig själv. Med sin vackra design och höga kvalitet är det en gåva som kommer att uppskattas i många år framöver.

Köp vår blommiga metallknapp idag och ge dina kläder den härliga touch av blomsterprakt de förtjänar!

30mm Metallknapp med blommotiv

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen