Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

Garnpaket – Plassard Virkad kofta (46-48)

Garnpaket – Plassard Virkad kofta (46-48)

Från 616,00 kr

Detta garnpaket med virkmönster är den perfekta produkten för virkentusiaster som söker efter en ny utmaning. Paketet innehåller allt som behövs för att virka en kofta i det populära garnmärket Cocktail från Plassard. Virkmönstret som medföljer är virkad kofta, vilket är lätt att följa och ger en professionell finish på projektet.

STORLEK:
46-48

MATERIAL:
Cocktail från Plassard
14 nystan i valfri färg (i exemplett färg 51 Orange)
1 Beskrivning. Ett utskrivet och ett skickas digitalt för egen utskrift.

STICKOR (Ingår ej i paketet):
nr 4
markörer

14 × Plassard Cocktail
Färg
44,00 kr
1 × Beskrivning 171 16 Plassard Virkad kofta
0,00 kr

Betala enkelt med

Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr
Leveranstid 1-3 dagar

Skapa din egen virkade kofta med Plassard Cocktail garn

Detta garnpaket med virkmönster är den perfekta produkten för virkentusiaster som söker efter en ny utmaning inför våren och sommaren. Med Plassard Cocktail garnet kan du skapa en unik och stilfull kofta som är perfekt för en picknick på soliga dagar. Paketet innehåller allt som behövs för att skapa detta spännande projekt – från garnet till det lätta virkmönstret “Virkad Kofta”.

Lätt att följa mönster för en professionell finish

“Virkad Kofta” mönstret som medföljer i detta garnpaket är lätt att följa och ger en professionell finish på projektet. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren virkare, kan du följa mönstret och skapa en högkvalitativ och hållbar produkt som kommer att imponera på dina vänner och familj.

Tillräckligt med garn för att slutföra projektet och njuta av solen

Detta garnpaket innehåller tillräckligt med garn för att slutföra projektet och garanterar en hög kvalitet och hållbar produkt. Du kan vara säker på att du har tillräckligt med garn för att skapa en perfekt passform och en produkt som kommer att vara bekväm att bära under varma sommardagar. Med din virkade kofta kan du njuta av solen och picknicken utan att behöva oroa dig för att bli för kall eller varm.

Sammanfattningsvis är detta garnpaket med virkmönster en utmärkt produkt för alla virkentusiaster som söker en utmaning och vill skapa en professionell och högkvalitativ kofta med Plassard Cocktail garnet inför vår, sol, sommar och picknicksäsongen. Med det lätta virkmönstret “Virkad Kofta” och tillräckligt med garn för att slutföra projektet, kan du vara säker på att du skapar en produkt som du kommer att älska och använda under en lång tid framöver.

Garnpaket – Plassard Virkad kofta (46-48)

Dela eller skriv ut

Facebook
Pinterest
Skype
WhatsApp
E-post
Skriv ut
Rulla till toppen