Frakt 59 kr skickas med Postnord
Fri frakt vid ordrar över 750 kr.
Betala enkelt med Swish eller Payson.
Meny

Step 6 Classic enfärgat garn fg. 6000 naturvit

Austermann Step 6 Classic

Austermann Step 6 Classic är ett fantastiskt sockgarn som är perfekt för alla som vill skapa vackra och hållbara strumpor. Det är tillverkat av en blandning av 75% virgin ull och 25% polyamid, vilket ger en mjuk och slitstark kvalitet.

Det som gör Austermann Step 6 Classic unikt är att det innehåller Aloe Vera och Jojoba-olja, vilket ger en extra mjuk och bekväm känsla på huden. Det är också mycket slitstarkt och lätt att arbeta med, vilket gör det till en idealisk produkt för både nybörjare och erfarna stickare.

Garnet finns tillgängligt i en mängd olika färger och nyanser, från klassiska neutrals till mer levande färger. Det är också tvättbart i maskin, vilket gör det enkelt att ta hand om och underhålla.

Austermann är en välkänd tillverkare av högkvalitativt garn, och deras Step 6 Classic är inget undantag. Med sin mjuka och slitstarka kvalitet, tillsammans med de extra hudvårdande egenskaperna från Aloe Vera och Jojoba-olja, är det ett utmärkt val för alla som vill skapa vackra och bekväma strumpor.

Visar alla 2 resultat

Rulla till toppen